Служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков пожела успех

...
Служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков пожела успех
Коментари Харесай

Служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков пожела успех на участниците на Европейската купа по кикбокс в Пловдив

Служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков пожела триумф на уредниците и участниците на идната Европейска купа по кикбокс, която ще се организира от петък до неделя в спортна зала " Колодрума " в Пловдив (19-21 април).

" Този шампионат е огромно самопризнание за българския кикбокс, който набира все по-голяма известност у нас през последните години. Поздравявам уредниците на това влиятелно спортно събитие за професионализма и вложените старания в организирането на шампионата. Уверен съм, че посредством семейства на сходни конгреси ще разпространявате още повече вашият спорт измежду децата и младежите ", написа Георги Глушков.

На надпреварата от Европейската купа по кикбокс в Пловдив ще се включат общо 1953 спортисти, които са представители на 110 спортни клуба от 21 страни.

Сред участниците ще бъдат и всички български състезатели, които имат зад тила си трофеи от Световни купи и международни шампионати.

От задграничния хайлайф у нас на татамито ще се състезава американската звезда в професионалния и аматьорски кикбокс Бейли Мърфи, който дойде в България месец по-рано.

Организатори на последната за годината Европейска купа по кикбокс от календара на Световната федерация WAKO са спортните клубове Стар тийм (София) и Бултрас (Пловдив), взаимно с Българска конфедерация по кикбокс и муай тай (БККМТ).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР