Служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков пое поста

...
Служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков пое поста
Коментари Харесай

Глушков обеща спокойствие на спортните федерации

Служебният министър на младежта и спорта Георги Глушков пое поста от досегашния Димитър Илиев.

„ Основна цел е обезпечаването на мира на спортните федерации, клубовете, спортистите и треньорите. Уверявам ги, че ще направя всичко допустимо да имат естествен работен развой, тъй като остават няколко месеца до Олимпийските игри в Париж. Сигурен съм, че нашите спортисти ще продължат да работят интензивно, ще покажат своя капацитет и ще завоюват още квоти за най-големия състезателен конгрес “, съобщи министър Глушков.

Той благодари за гласуваното доверие и увери, че екипът на ММС ще направи допустимо най-хубавото за българския спорт през идващите няколко месеца.

Министърът акцентира, че измежду главните му цели е подсигуряването на българските спортни клубове. „ В клубовете се работи извънредно доста и ще положа оптимални старания да подпишат своите контракти с ММС в най-кратки периоди “, безапелационен бе Глушков.

Друга цел, която си слага министърът на младежта и спорта, е даде опция на треньорските фрагменти да покачат своята подготовка посредством организирането на семинари, на които български експертите да обменят опит с потвърдени интернационалните специалисти.

Георги Глушков разгласи, че ще има трима заместник-министри с ресори „ Спорт “, „ Младежки действия и „ Финанси “.

Димитър Илиев регистрира свършеното от неговия екип през последните месеци и добави, че постоянно има какво да се надгради.

„ Радвам се, че предавам щафетата в ръцете на министър Глушков, който е човек с доста високи морални полезности. С него работихме доста добре като ръководител на Българската федерация по баскетбол “, сподели Илиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР