Служебният кабинет вероятно ще е политически и няма да е

...
Служебният кабинет вероятно ще е политически и няма да е
Коментари Харесай

Радев към ПП-ДБ: Служебният кабинет вероятно ще е политически и няма да е във ваша полза

Служебният кабинет евентуално ще е политически и няма да е в интерес на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ). Това разгласи изненадващо президентът Румен Радев към представителите на групировката. Това се случи, откакто те му върнаха неотложно неосъществен втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

Радев повдигна странния случай с подадената през вчерашния ден оставка от заместник-омбудсмана Елена Чернева-Маркова. Тя бе оповестена тази заран от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

Президентът останаи същински изумен, че ПП-ДБ не реагирали на това. Според него Маркова е трябвало да бъде запитана дали й е бил оказван напън. Следвало да се инициира нейното чуване.

Румен Радев изясни, че Елена Маркова била единствената в листата от евентуални служебни министър председатели, която е била партийно неутрална и нямало да изпадне в несъответственост, в случай че стане министър-председател.

„ И в случай че за вас това са естествени неща, то тогава не се изненадвайте след това, че внезапно нараства вероятността да получите политически длъжностен кабинет, който не знам, само че във всеки случай, най-вероятно, няма да бъде във ваша изгода “, съобщи президентът.

Гледайте тук:



Очаквайте детайлности

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР