Служебният кабинет, в който имат свои представители БСП, „Демократична България”

...
Служебният кабинет, в който имат свои представители БСП, „Демократична България”
Коментари Харесай

Служебният кабинет действа болшевишки

Служебният кабинет, в който имат свои представители Българска социалистическа партия, „ Демократична България” и тук-таме – Мая Манолова – това си е държавно управление на тези три партии, имайте поради. Този кабинет прави в последните седмици болшевишки блицкриг. И се занимава с неща, които не са му работа”.Това съобщи в студиото на „ Неделята на NOVA” зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Той беше безапелационен, че това е държавно управление с лимитирана легитимност. „ Служебните кабинети в България, а и по света, имат една единствена задача – да провеждат избори. И втората им подзадача е да обезпечат обикновено битие на администрацията”.

“Кой за кого и по какъв начин ще беседва – това ще се види след изборите. В момента не трябва да се вършат предварителни прогнози от който и да било. Когато ни подредят гласоподавателите – тогава ще се разбере. Трябва да възстановим културата на разговор и на диалог. Демокрацията е разговор”, уточни Митов.

По думите му средата, в която се организира предизборната акция е отрицателна. „ Рядко съм виждал чак такова настървение у някои политически партии, които са решили, че антиГЕРБ риториката им носи някаква изгода. Не мисля, че те с това печелят прекомерно доста. Може би с малко по-рационално говорене и по-позитивна акция биха спечелили повече”, безапелационен е той.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР