Служебният кабинет си прави целенасочено техни интерпретации, без да поиска

...
Служебният кабинет си прави целенасочено техни интерпретации, без да поиска
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Ако разрешим износа на нефтени продукти, има опасност да скочат цените

Служебният кабинет си прави целеустремено техни тълкования, без да изиска мнението на тези, които са дали дерогация на България да внася съветски нефт. Истината е, че това изключение е териториално, за българските консуматори. Идеята не е да продаваме на който си желаяме субпродуктите на петрола. Ако разгадаем износа, има голяма заплаха да скочат цените, това сподели Мартин Димитров от Демократична България пред NovaNews.

" Ако енергийният министър не попита Европейска комисия дали има експлицитна възбрана за експорт на петрол с морски превоз, ще го създадем ние посредством евродепутата Радан Кънев ", сподели още той.

По думите му с книжен избор ще се върнат променените протоколи. " Връщането на хартиената бюлетина е голяма неточност, която ще има последици. Ще има кавги с купени гласове, следен избор, изменени протоколи. Не знам дали ГЕРБ, Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи си дават сметка за тежките публични последици. Изборите с машинно гласоподаване са по-честни. По-малко са купените гласове, по-честно са преброени преференциите, по-малко е следеният избор. Сега недействителни бюлетини има единствено в секциите, където няма машинно гласоподаване ", счита Димитров.

Според него Демократична България се отличава с неизменност и няма да отстъпи от настояванията си за правосъдна промяна и невисок бюджетен недостиг. " Правителство на малцинството е решение в зациклилата политическа система. То ще докара до значимите промени ", акцентира Димитров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР