Служебният кабинет назначи Петко Стефанов за председател на Надзорния съвет

...
Служебният кабинет назначи Петко Стефанов за председател на Надзорния съвет
Коментари Харесай

Петко Стефановски оглавява Надзорния съвет на НЗОК

Служебният кабинет назначи Петко Стефанов за ръководител на Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). Той заема мястото на Михаил Околийски. Заедно с това от управата на НЗОК излизат и Илко Гетов, и Георги Клисурски като на тяхно място се назначават Иванка Динева и Стефан Белчев.
Кои са новите членове на НЗОК?
Понастоящем Петко Стефанов той е заместник-министър на опазването на здравето. Той е ученик на Медицински университет - Плевен, където приключва „ Медицина “, а по-късно и „ Обществено здраве и здравен мениджмънт “. Има добити специалности по „ Спешна медицина “ и „ Анестезиология и интензивно лекуване “ към Медицински университет - Плевен.

Иванка Динева има 22-годишен професионален опит в бранша, като е заемала и заема разнообразни управителни длъжности. Към момента е Изпълнителен шеф на Изпълнителна организация „ Медицински контрол “, която е вторичен разпоредник с бюджет към министъра на опазването на здравето и работата и е обвързвана с контрола на здравната активност в лечебните заведения.

Стефан Белчев понастоящем е заместник-министър на финансите. Той има 28 години професионален опит в региона на вътрешния одит и финансовия надзор в обществения бранш. Притежава научна степен „ лекар по стопанска система “ с научна компетентност „ Счетоводна отчетност, надзор и разбор на стопанската активност “.

 
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР