Служебни правителства трябва да има само в супер екстремен случай.

...
Служебни правителства трябва да има само в супер екстремен случай.
Коментари Харесай

Борисов: Служебни правителства трябва да има само в екстремен случай

Служебни държавни управления би трябвало да има единствено в супер рисков случай. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

По думите му две години и половина страната е била ръководена от знайни и незнайни министри . Той бе безапелационен, че всички тези кабинети са били посочени от един човек - президента. Борисов бе безапелационен, че това е тирания.

Ние сме парламентарна република. Когато има избори за, той се избира. Радев да върви да съставлява страната и да сплотява народа, а не политическа партия, акцентира водачът на ГЕРБ.

Според Борисов на Радев му харесва да ръководи еднолично. Той атакува служебните държавни управления на президента като ги упрекна за хаоса, инфлацията и високите цени на горивата.

Лидерът на ГЕРБ уточни, че Народното събрание работи по-добре от всеки път, тъй като партиите работят в екип. Учим се взаимно на взаимни отстъпки, това е демокрацията. От е видно, че всеки прояви разсъдък, разясни Борисов.

Бившият министър председател посочи, че партията му е направила отстъпки. Той увери, че идващия бюджет ще е доста по-добър. Дадохме 560 милиона повече за обучение, милиарди повече има за пенсионерите, повече пари за Министерство на вътрешните работи, ДАНС, войска, Спешната помощ и при 3% недостиг.

По отношение на конституционните промени Борисов съобщи, че тази полемика се води от години. Той акцентира, че откакто ГЕРБ се е намесила в тематиката са били направени нови оферти. Лидерът на ГЕРБ добави, че конституционните промени се вършат по бавната писта. Ако би трябвало да се прекроява нещо, то ще бъде направено, сподели още Борисов.
 ПП/ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи внесоха плана си за промени в Конституцията
ПП/ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи внесоха плана си за промени в Конституцията

И трите политически сили са се обединили към концепцията 24 май да размени 3 март като народен празник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР