Служебна ангажираност на един от адвокатите стана причина насроченото за

...
Служебна ангажираност на един от адвокатите стана причина насроченото за
Коментари Харесай

Отлагат делото срещу Тротинетката, Чеченеца и Куката

Служебна ангажираност на един от юристите стана причина плануваното за 18 септември дело против познатия като Емили Тротинетката Даниел Йорданов, Тошо Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца да бъде включено в графика на Районния съд в Пловдив с нова дата - 17 октомври. Тримата са обвинени в безчинство на обществено място и с извънреден цинизъм поради снимания на 3 април в пловдивски мол видео, в което момче на име Денислав лази по земята като куче, а тримата му подмятат разнообразни предмети, предава " 24 часа ".

На 20 юли, когато процесът трябваше да започва, Тротинетката, Куката и Чеченеца оповестиха, че нямат никакво желание да признават виновност. 

" Как да го създадем, като не сме, момчето единствено искаше да взе участие в клипа и даже е дало 20 лева за това. Денислав е желал да стане прочут като нас и да забогатее, тъй като знае, че изкарваме по 5000 лева от едно присъединяване ", заяви  тогава Тошо Куката. Емили Тротинетката отиде по-далеч.   " Хората не престават да имат вяра на някакво келешче, което лъже цяла България и ни опетнява без нищо. Той имаше култ към мен и даже искаше аз да го удрям с бич, само че аз му споделих: Това към този момент е извратено, няма по какъв начин да го направя ", сподели тя.

Според прокуратурата момчето от скандалното видео е със специфични потребности, само че тримата настояват, че това не е правилно.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР