Службите не са реформирани. Очевидно трябват промени. Мисля, че премиерът

...
Службите не са реформирани. Очевидно трябват промени. Мисля, че премиерът
Коментари Харесай

Депутат от ИТН: За министър на отбраната ни е необходим дипломат, а не човек, който пропагандира военни действия

Службите не са реформирани. Очевидно трябват промени. Мисля, че министър председателят е наясно с това, тъй като преди две, три седмици той сподели, че има вяра на шефа на ДАНС, само че не има вяра на нищо под него, тъй като съгласно него “надолу всичко е изгнило ”. Това съобщи проф. Николай Радулов, народен представител от “Има подобен народ ”, в студиото на утринния блок на Нова телевизия.

Той напомни, че американското разузнаване е имало информация за съветското навлизане в Украйна, до момента в който българските служби са отричали такава опция. Радулов преглежда това като нова тактичност на щатските служби като опит за предварителна защита на дейностите на Путин.

“Информацията, която се подава от службите, не е задоволителна за взимане на управнически решения ”, безапелационен беше той.

“Противодействието на престъпността и корупцията е доста затлачено. Имаме едни работа, заради това, че не са реформирани, няма по какъв начин да се работи по корупцията ” изясни депутатът.

По думите му държавното управление “се държи на равнището на обстановката ”. Той разяснява неизбирането на Тодор Тагарев за министър на защитата: “Беше селекциониран подобаващ човек. На нас ни е нужен посланик, а не човек, който пропагандира военни дейности ”.

По тематиката за войната с Украйна разяснява: “На срещата в Турция ще бъдат конкретизирани някои позиции. От двете страни има жертви и никой не е благополучен от това. НАТО взе решение на небето над Украйна - в случай че желаят да се блокира всичко там, това би довело до военни дейности сред Русия и НАТО. Никой не желае война ”. Според него се върви към двуполюсен модел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР