Службата за безопасност на Украйна (СБУ) прехвана телефонен разговор на

...
Службата за безопасност на Украйна (СБУ) прехвана телефонен разговор на
Коментари Харесай

Руски войник в разговор със съпругата си: Армията ни е съставена от дебили

Службата за сигурност на Украйна (СБУ) прехвана телефонен диалог на съветски боец с неговата брачна половинка, в който мъжът признава, че съветската войска изпитва тежки усложнения на украинска земя, съобщи организация УНИАН.

„ Много е хубаво да чуем по какъв начин те сами си признават това. Такива самопризнания са приятни, само че не би трябвало да ни подвеждат. Врагът към момента е тук и желае да унищожи нацията ни! Затова имаме единствено един излаз – да се бием до последно “, разгласи украинската работа. Руската войска предприе пълномащабна военна експанзия против Украйна на 24 февруари. Над месец се водят тежки сражения на украинска земя, а съветската войска търпи доста загуби, в това число в човешка мощ.

На записа се чува по какъв начин съветският боец признава на жена си, че съветската войска е формирана от дебили и идиоти. „ Не можем да изпълняваме задания против подобен съперник. Всичко, което споделиха, че украинските войски имат техника – в действителност, по дяволите, по този начин е “, споделя съветският военнослужещ. Той споделя още, че неговата бригада е претърпяла доста загуби. Чуждестранни специалисти считат, че Украйна досега е унищожила военна техника на окупаторите на стойност 6 милиарда $. Според Киев досега броят на убитите съветски нашественици е над 17 000. Кремъл не разкрива действителния брой на убитите съветски бойци, а също така не разрешава потреблението на думата „ война “ във федерацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР