Слуховете за продължаващия развод на Хейли Бийбър продължават да се

...
Слуховете за продължаващия развод на Хейли Бийбър продължават да се
Коментари Харесай

Търговската марка на Хейли Бийбър за `Bieber` е отхвърлена, тъй като феновете подхранват продължаващите слухове за развода

Слуховете за продължаващия бракоразвод на Хейли Бийбър не престават да се разгарят, откакто стана обществено притежание, че настояването й за комерсиална марка на женената й фамилия " Бийбър " е отхвърлено.

През последните месеци Хейли и брачният партньор й Джъстин Бийбър продължиха да провокират клюки за разделяне и в този момент почитателите станаха още по-подозрителни, защото беше разкрито, че комерсиалната марка на основателката на Роуд за женената й фамилия е мъртва и изоставена, съгласно отчети на американското Sun.

Съобщено е, че 27-годишният модел е изоставила комерсиалната си марка за „ Hailey Bieber “ на 13 септември 2021 година, съгласно Службата за патенти и търговски марки на Съединените щати. Първоначално Хейли подаде заявление за комерсиалната марка на 10 октомври 2018 година малко откакто тя и Джъстин подписаха брак на частна женитба в съда в Ню Йорк през септември.

Щракнете тук, с цел да следвате Mirror US в Гугъл News, с цел да останете в крайник с всички последни вести, спортни и развлекателни и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР