Слуховете, че Мария и Рачков са се събрали и са

...
Слуховете, че Мария и Рачков са се събрали и са
Коментари Харесай

Рачков и Мария на меден месец в Тоскана! Работят и за бебе!

Слуховете, че Мария и Рачков са се събрали и са се оженили скрито, откриха своето удостоверение. Точно година откакто разгласи с писмо до медиите, че са разграничени с Игнатова, двамата признаха, че още веднъж са дружно и са се отдали на подобаващ релакс преди старта на новия тв сезон, разбра HotArena.

Митко и Мария отмарят в най-живописната област в Италия – Тоскана, в компанията на своя началник Мъгърдич Халваджиян, жена му Кремена, сина им Бедрос, снахата Александра и внучето Еди. Към арменската фамили са се включили и първата братовчедка на Маги и пиар на неговите компании Ахвани, дългогодишната й половинка Асен Чанков, който е и съучастник в клана Халваджиян, както и водещите на „ На кафе “ Гала и Стефан, писа „ Уикенд “.

Маги разгласява фотография в профила си на цялата банда на маса в просторното имение, което всяко лято взима чартърен за фамилията и приятелите си.

На фрагмента, на който всеки от компанията е седнал против своята житесйка половинка, Мария и Митко са се настанили един против различен. С това те потвърдиха, че са още веднъж дружно и най-вероятно вършат опити и за бебе.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР