Слух, че една от най-коментираните двойки в политиката - Лена

...
Слух, че една от най-коментираните двойки в политиката - Лена
Коментари Харесай

Горещ слух: Лена и Миро крият тайно бебе в Ямбол?

Слух, че една от най-коментираните двойки в политиката - Лена Бориславова и Мирослав Иванов, са станали скрито родители, е плъзнал в родния на Иванов Ямбол.

Местни хора разкриват, че неотдавна някогашният народен представител от Политическа партия бил видян на разходка в центъра на града, тикайки бебешка количка.

Миро бил на посещаване при своите родители, които не престават да живеят и работят в Ямбол. Гражданите споделят, че го видели да кръстосва центъра на града в отсъствието на половинката си Лена, само че пък дружно с новороденото бебе. Жители, които го познават и му симпатизират, даже поискали да се снимат с него за спомен. Иванов приел с ненаситност. Но любопитния кадър, който се завъртя в обществените мрежи, буди хиляди въпроси, чие е бебето количката до него. Възможно е новороденото да е на близки, родственици или другари на Мирослав, а той просто да е показал предпочитание да го разноски, правейки генерална подготовка за ролята на татко.

Припомняме, че неотдавна някогашният народен представител от Промяната показа в коридорите на Народното събрание, малко преди националното заседание да спре работа, че с годеницата му Лена имали напълно сериозна планове за женитба. Те са сгодени към този момент продължение на девет години, само че към момента не се решили за значимата крачка и не са узаконили любовта си.

Лена е към този момент на 33, а Миро с три години по-голям от нея. Заедно са още от студентски си години, а след дипломирането заживяват на фамилни начала. От известно време насам населяват обща апартамент, който закупили на името на двама им, съвсем като същинско семейство, благодарение на ипотечен заем, писа „ Ретро “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР