Случвало ли ви се е постоянно да минавате през тежки

...
Случвало ли ви се е постоянно да минавате през тежки
Коментари Харесай

Петте зодии, които най-често да имат тежки раздели

Случвало ли ви се е непрекъснато да минавате през тежки раздели, до момента в който всички ваши някогашни сътрудници наподобява, че нямат проблеми да продължат напред? Дори и да не вярвате, не всичко се корени във вашия темперамент или липса на шанс. Понякога астрологията също има пръст в протичащото се в живота ви.

Това значи, че даже и да не сте наясно, вашият зодиакален знак може да окаже въздействие върху метода, по който се справяте с края на една връзка. Раздялата нормално е изключително мъчителна за сензитивните знаци и даже откакто сте се разделили, към момента можете да се борите да спрете да се грижите за някогашния си.

Ето и кои са петте зодии, които най-често минават през тежки раздели:

Телец

Когато Телец вземе решение да приключи дадена връзка, то е дефинитивно. След като изборът е изработен, няма опция за договаряния. Дори някогашният му сътрудник да остане другарски надъхан и да пробва да се върне, Телецът остава неотстъпчив. Защо разделите при тях са тежки ли? Ще ви кажем. Макар да не желае да се върне в тази връзка, той би изпитал гневен яд, в случай че бъде предаден. Нищо не разгневява пъкъла по този начин, както един ненавиждан Телец. Тъй като лоялността е жизненоважна за него, в случай че сътрудникът му се окаже погрешен, тези хора по всякакъв начин ще опитат да си отмъстят.

Скорпион

Независимо дали са основатели на раздялата или не, Скорпионите постоянно се усещат предадени. Няма значение дали връзката е била добра, след нея следват тежки раздели. Просто тези хора имат проблеми с контрола, които ги карат от време на време да се вманиачават в своите несполучливи връзки. Скорпионите могат изцяло да разпознаят по кое време дадена динамичност към този момент не действа.

Стрелец

Хората от тази зодия в последна сметка стартират да бягат от връзката, в случай че се усещат лимитирани или следени. Тъй като Стрелците са известни със своя метод „ без нелепости “, изискванията на тяхната разлъка постоянно са ясни. Тъй като те са в основата си номади, за тях е елементарно да изоставят връзка и да продължат напред. Въпреки че може да звучи жестоко, огънят не е предопределен да бъде стеснен.

Овен

Хората Овен са нападателни и спортни. Ако напрежението се е натрупало, те евентуално ще бъдат тези, които ще предизвикват края на връзката. Това са тежки раздели също, само че за тях би било доста по-лошо, в случай че бъдат отхвърлени първи. Затова не биха рискували сходно нещо да се случи.

Лъв

Лъвовете постоянно са първите, които се възвръщат, тъй като желаят по-бързо да преодолеят някогашните си сътрудници. Те постоянно преценят избора си незабавно, без значение дали е да стартират нова връзка незабавно или да прекратят съществуваща. Те обаче са доста злопаметни и това води до тежки раздели. Дори и да са траяли напред, в съзнанието си тези хора не престават да укоряват някогашните си и да не им простят. Този товар обаче си остава техен и до момента в който не го отстранен, мъчно биха разкрили същинското благополучие.

Чувствайте се свободни да употребявате гореспоменатото просветление, с цел да си спомните за личните си предходни връзки, Може да помогне за изцеление на прочувствени белези и да хвърли малко светлина върху дейностите на някогашния ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР