Случвало ли ви се е да ви е срам от

...
Случвало ли ви се е да ви е срам от
Коментари Харесай

Бай Ганьо превзе Гърция

" Случвало ли ви се е да ви е позор от простотията българска. Не от вас самия, не от родственици, не от другари, а от сънародниците ви в чужбина. Мен ме беше позор и в този момент ще ви опиша по какъв начин Бай Ганьо прекара един ден на плаж в Гърция, " стартира описа си четец пред trafficnews.bg.

" Съботен ден, красивият и спокоен плаж на Керамоти. Мястото е известно измежду нашенците и може да се назова обичано на пловдивчани. Деца си играят, плажуващи почиват, приятна музика се носи от заведението. Идилия. До момента, в който един автобус с нашенци не се изсипа на пясъчната линия. Викове и викове оглушиха плажа. Две двойки се приближиха до свободния чадър с четири шезлонга. Един от мъжете се огледа, ослуша, постави бохчите и зачака дамите да си харесат място. Стоейки прав, стартира да повтаря едно изречение, обвързвано с майката на сервитьора. Момчето от плажа най-любезно му сподели, че ще донесе маса, да не се тормози. Нашенецът и дума не разбра и стартира да псува.

Настаниха се всички, викайки какъв брой е хубаво. Масата се донесе и бе обещано меню. Сервитьорът се отдръпна, с цел да не тормози клиентите и да ги остави да си изберат. Последва още веднъж това с майката и цените. „ Мама ви византийска… едно фрапе 2 евро и половина”, най-малко 10 пъти се повтори. Започна ваденето на кърпи, плажни такъми и прочие. Дамите взеха решение, че ще се преоблекат на плажа, защото съгласно тях съблекалнята и тоалетната се заплащат. Прикривайки се сякаш с хавлии, се стартира събличането, но… половината плаж стана очевидец на интимните им елементи. (Само да подчертая, че на плажа всички санитарни възли, съблекални и душове са без пари, без значение дали си посетител на заведението или не). След като скандализираха половината плажуващи с голотата си, всички се настаниха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР