Случвало ли ви се е да се запознаете човек, който

...
Случвало ли ви се е да се запознаете човек, който
Коментари Харесай

Родени да завладяват

Случвало ли ви се е да се запознаете човек, който незабавно ви става приветлив? Не по сантиментален метод, а по метода: „ Бих желал да пия кафе с този човек “.

Някои хора са просто симпатични. Други наподобява просто са пленени от тяхното лъчение, без самите те да поставят доста старания. Да бъдеш приветлив може да има своите преимущества, споделя Джени Ву, създател и основен изпълнителен шеф на Mind Brain Emotion и основател на 52 Essential Relationship Skills, игра за образование в прочувствена просветеност. „ Има изгода и има значение “, безапелационна е тя, като отбелязва, че когато човек се смята от другите за приветлив, това му оказва помощ да се свързва по-лесно с тях. Така може да поддържате връзка по-лесно с хора, които са разнообразни от вас, и надлежно да бъдете по-ефективни на работното място.

Но има тънка граница сред това да полагате старания да бъдете харесвани и да се стараете към лекост в връзката и това непрекъснато да. Прекрачването на тази граница може да има пагубни последици, споделя Ву. И може би не е изненадващо, че за симпатичните хора са присъщи някои привички и черти, които им оказват помощ да се харесват на другите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР