Случвало ли ви се е да се оплаквате понякога от

...
Случвало ли ви се е да се оплаквате понякога от
Коментари Харесай

Как да имате щастлив и успешен съпруг?

Случвало ли ви се е да се оплаквате от време на време от половинката си? Присъстват ли в всекидневието ви изречение от рода на: " Ох, доста си заплеснат, непрекъснато забравяш нещо! " ; " Всичко би трябвало да върша сама, ти нищо не правиш, както би трябвало " ; " Очаквам от теб да станеш по-отговорен... " ; " Голям си търтей, по цяла вечер лежиш пред тв приемника! " Ако е по този начин, тази публикация може да ви помогне да измененията това! Ето какво поучава фамилният съветник Неви Боджукова.

Щастливите и сполучливи мъже се нуждаят от:

Време. Не го притискайте, не очаквайте от него да направи всичко, което поискате, незабавно. Дайте му малко време да го обмисли, да реши по какъв начин да го направи. Дори, когато го питате нещо, не бързайте с въпроса: " Ти слушаш ли ме? " - слуша, само че за разлика от дамата му би трябвало повече време, с цел да отговори.

Внимание. Интересувайте се от това по какъв начин е минал денят му, какво се е случило на работното му място, изслушвайте го с интерес и схващане! Показвайте му, че той е значим за вас! Така ще го накарате да се усеща важен.

Възхищение. Казвайте му какъв брой е страховит, изтъквайте положителните черти на характера му, хвалете неговите професионални качества и обществени функции – какъв брой добър татко е, какъв брой добър другар е, какъв брой добър наследник е. Това ще го подтиква да демонстрира най-хубавото от себе си, с цел да затвърди вашето мнение.

Комплименти. Не си мислете, че единствено дамите обичаме комплиментите. Мъжете също се нуждаят от тях. Затова не забравяйте да казвате на половинката си благи думи и похвали. Това ще му даде убеденост и самочувствие и няма да има потребност да ги търси в лицето на някоя друга дама!

Вяра в него! Нали знаете израза: " Зад всеки съумял мъж стои една интелигентна жена! ". Умните дами знаят какъв брой е значимо да имат вяра в триумфа на мъжа до тях и постоянно да му припомнят, че той може да реализира всичко, което желае, и че вие нито за момент не сте се съмнявали в неговите благоприятни условия! " Вярвам, че ще успееш! " е изречение, което прави чудеса!

Уважение. Уважавайте колегата си! Не се дръжте с него като с дете, а като с еднакъв, като с другар. Не го критикувайте, изключително пред други хора!

Доверие. Спрете да се съмнявате и непрекъснато да контролирате всяко негово деяние. Спрете да му напомняте и казвате какво има да прави и по какъв начин да го направи. Доверете му се и го оставете да покаже на какво е кадърен. Ако не го направи, както вие очаквате, похвалете го и му кажете, че идващия път ще го направи по-добре и от вас!

И най-важното - щастлива жена! Спрете да хленчите и да се оплаквате. Вместо това се усмихвайте и се радвайте на живота и на брачна половинка си. Щастливата и положителна жена може да промени и най-сърдития мъж!

Опирайки се на мъчно извоюваните истини на античната мъдрост, както и на надълбоко персонални уроци от личния си живот и клинична процедура, Питърсън предлага 12 нови правилото, които ще ви поведат към по-смел, същински и логичен живот.

Джордан Питърсън употребява неповторима техника за провокиране на мисълта и насочва читателя към решение на персоналните му проблеми. Той като че ли намира най-краткия път към същинското и положителното във всеки човек. Този метод ще ви разреши да видите същинската хубост в себе си и в другите към вас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР