Случвало ли ви се е да се чувствате нещастни без

...
Случвало ли ви се е да се чувствате нещастни без
Коментари Харесай

4 навика, които не знаете, че ви правят нещастни

Случвало ли ви се е да се чувствате нещастни без забележима причина? Всичко е наред, само че вътрешно изпитвате потиснатост и горест, които ви пречат да се концентрирате, да работите и въобще да си живеете живота. Това не е инцидентно и не, не си въобразявате. Вие в действителност сте нещастни и то поради свои лични дейности, за които даже и не сте подозирали, че могат да ви повлияят толкоз отрицателно. Ето кои са навиците, които пречат на щастието ви:

Самосаботирането

Никой не може да ви аргументи това, което сами можете. Затова се уважавайте и не правете нищо, което няма да ви накара да се чувствате добре. Например: Ако получите покана от приятелите ви да излезете тази вечер, а вие копнеете да се приберете и да прекарате вечерта в отмора, просто откажете. Не се съгласявайте, с цел да извършите другите щастливи. Научете се да казвате "Не " и ще усетите резултата от тази позитивна смяна доста бързо. Научете се да избягвате хората, които имат токсично въздействие върху вас - другари, които ви огорчават или някогашната ви половинка, която ви търси, когато почувства самотност и разчита на вашата разтуха. Мислете се за себе си, а по отношение на другите - бъдете сигурни, че ще се оправят и без любезността ви, която убива щастието в живота ви. Открийте кои са слабите ви места, които ви подтикват да се самосаботирате и се изправете против тях.

 жена

Лъжите за щяло и нещяло

Не съществува човек на планетата, който да не е излъгал най-малко един път в живота си. Понякога да не кажеш истината е по-добрият вид, само че когато прекалиш с лъжите, душата стартира да страда. Защото всякога, когато изричате неистина, без значение защо, чувствате виновност и позор. Подсъзнателно не се чувствате добре, тъй като се поставяте на мястото на индивида, който сте излъгали. Може даже да изпитате ненавист към себе си и да стигнете до заключението, че не заслужавате благополучие. Ако се улавяте, че лъжете постоянно, то потърсете помощ, разговаряйте с психотерапевт. Дайте си сметка за какво изпитвате потребността да казвате нещо, което не е истина.

Негативните думи, с коите се самоопределяте

Думите имат сила, по тази причина доста внимавайте какво изричате най-много по собствен адрес. Ако не се самоопределяте по позитивен метод, постоянно ще бъдете нещастни. Човек постоянно желае повече от себе си, да стигне по-далеч, само че се научете да оценявате постигнатото дотук. В противоположен случай, просто няма да получите задоволство от живота.

 жена

Взимате решения, които не са отражение на вашата персона

Случвало ли ви се е да вземете решение за нещо, за което да сте си казвали "Това не съм аз, това не е за мен, само че ще го направя "? Е, не би трябвало да се случва, тъй като това ще ви направи нещастни. Не допускайте взаимни отстъпки, не губете идентичността си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР