Случвало ли ви се е да имате усещането, че нещо

...
Случвало ли ви се е да имате усещането, че нещо
Коментари Харесай

Търсите си ново кресло? Ето кои модели задължително трябва да видите!

Случвало ли ви се е да имате чувството, че нещо липсва, когато погледнете по-отдалеч мебелировката на обещано помещение? Един или два комфортни фотьойла за акцент може да са тъкмо това. Както подсказва името, този вид столове служат за свършек, като в същото време акцентират останалата част от интериора.

Подходящото кресло за всекидневната може да сътвори баланс, да добави контрастност, да миксира текстури или даже да бъде независим акцент. Различните типове кресла би трябвало да бъдат освен естетически издържани, само че и издръжливи и комфортни.

И по този начин, кой стол за всекидневна би трябвало да изберете? В последна сметка всичко се свежда до въпроса какви са вашите персонални желания. С безкрайните стилове, от които можете да избирате, може на пръв взор да не ви се стори елементарно да откриете вашето съвършено кресло, само че нашите хрумвания, които сме си набелязали от Мебели Виденов, сигурно ще създадат задачата доста по-лесна, а вие ще получите дозата ентусиазъм, от която се нуждаете.

Кресла, които основават уют

Тези фотьойли като че ли са основани точно за този сезон! Обикновено са едноцветни, комфортни и уютни, повечето имат рамка от дърво и метал и плюшена възглавница с тапицерия. За да бъде всичко още по-приветливо, прибавете към него и меко одеалце. Тези кресла са подобаващи както за хола по този начин и за спалнята. е превъзходен вид поради своя безпристрастен цвят, който си отива с всеки интериор, а и отлично се връзва с разнообразни аксесоари.

Харесва ни това, че има къде да сложим ръцете си и си върви с възглавничка.   пък за нас е същински синоним на релакс! С този фотьойл може да си отдъхнете пълноценно и да се насладете на същински комфорт вкъщи. Той е с меки форми и оптимални размери, и е тапициран с висококчествена дамаска с мека и кадифено гладка на досег повърхнина.

Кресла, които слагат акцент

Иска ви се новото ви кресло да изпъква и да слага акцент измежду другите мебели? За вас сме подбрали точните модели, които да красят всяка всекидневна. Отправяме взор към , освен поради свежия му и хубав тип, само че и поради цялостната концепция, която стои зад него. То е част от „ Колекция Българска “ от Мебели Виденов - дизайнерска серия мебели, въодушевена напълно от нашата татковина - от обичайните шевици до родните планини и езера.

Иже е с дизайн, за който Нели Митева и Динка Якимова-Касабова се въодушевяват от буквата в глаголицата, означаваща равновесие. Всички имаме потребност от мъничко равновесие и баланс, нали?

Продължаваме нататък към по-смелите, само че супер модерно цветове. Влюбихме се в поради неговия страховит цвят, който мигновено сграбчва окото. Освен това, разполага с подлакътници и е направен от солидна дървесина и текстил. Всеки посетител сигурно ще желае да се разположи точно на него, когато пристъпи прага на хола ви.

Кресла, които се разтягат

За най-практичните и за тези, които имат потребност от спомагателни места за сън, с две ръце препоръчване разтегателните кресла. е измежду любимците на клиентите на Мебели Виденов и това не е инцидентно. Това малко кресло разполага с комфортен и удобен метод за трансформиране в легло. Платовете, в които се предлага са с висока износоустойчивост и с потвърдени отлични индикатори за неразтегливост, смяна в цвета, както и пилинг устойчивост. За изработката на седалката е употребен дунапрен с сензитивно нараснала разтегливост и невисок коефициент на дисторция. Какво ще кажете, а? Едновременно ефектно, практично и висококачествено!

Кресла за тези, които обичат да се глезят

Може и тези кресла да не са тъкмо от първа нужда, само че когато един път ги имате, ще се питате по какъв начин сте живели до момента без тях и по никакъв начин няма да ви се желае да напускате тяхната комфортна прегръдка. Представяме ви любимеца си , който принадлежи към така наречен „ реклайнери “ – кресла с вграден механизъм, които са предопределени за пълноценна отмора.

Реклайнерите от серия Бернини са тапицирани с първокачествен текстил с висока компактност както на основата, по този начин и на повърхностния пласт, което придава издръжливост и резистентност на материята. Вграденият механизъм обезпечава безупречна съгласуваност при прекосяване в режим релакс - по едно и също време покачване на краката и разпределяне обратно на облегалката.

Няма да пропуснем и удобството на лежанките – различен тип кресла, този път в лицето на – съвършен вид за всекидневната, изключително, когато след вечеря желаете да се „ опънете “ и да се насладите на обичаното си предаване. Само внимавайте да не се отпуснете прекалено много, с цел да не превърнете креслото в спалня.

Със сигурност сте си харесали най-малко едно от креслата, които включихме в нашия лист с любимци от Мебели Виденов. Разгледайте уеб страницата или посетете непосредствен техен клон, с цел да видите онлайн и да тествате тези и други прелестни и уютни кресла за вашия дом. А в случай че имате въпроси – общителните специалисти от Мебели Виденов на драго сърце ще ви отговорят. Приятно разформироване, заслужили сте го.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР