Случайности няма.Доктор Марк бил известен специалист в областта на онкологията.

...
Случайности няма.Доктор Марк бил известен специалист в областта на онкологията.
Коментари Харесай

Жената пуснала през нощта непознат в дома си. Но и представа нямала кой е той…

 непознати

Случайности няма.

Доктор Марк бил прочут експерт в региона на онкологията. Веднъж той се готвил да отиде на значима конференция в различен град, където трябвало да го наградят за неговите проучвания. Той се вълнувал доста, защото на конференцията трябвало да оценят дългогодишния му труд.

Но два часа след излитането на самолета му се наложило спешно кацане на най-близкото летище поради техническа нередовност. Докторът се уплашил, че няма да успее, по тази причина наел кола чартърен и самичък тръгнал към града, където трябвало да бъде конференцията.

Но скоро откакто тръгнал, времето се развалило и почнала стихия. Заради мощния дъжд той се изгубил.

След два часа безуспешно шофиране той изгубил вяра да се добере.

Бил гладен и извънредно изтощен, по тази причина решил да потърси къде да отседне.

След известно време той най-сетне се натъкнал на вехта къща. Нямал избор, излязъл от колата и почукал на вратата.

Вратата отворила красива жена. Той й обяснил обстановката и помолил позволение да употребява телефона й. Жената дала отговор, че няма телефон, само че може да влезе и да изчака, до момента в който времето се оправи.

Гладен, влажен и изтощен лекарят приел общителното й предложение и влезнал.

Дамата му дала парещ чай и храна. След това го поканила да се причисли към нейната молитва. Но лекар Марк споделил, че има вяра единствено в трудолюбието и отказал.

Седейки на масата и пиейки от чая, докторът следил дамата, огряна от слабата светлина на свещите, до момента в който тя се молела до детско креватче.

Лекарят схванал, че дамата има потребност от помощ и когато молитвата приключила, я попитал какво тъкмо желае от Бога и белким в действителност мисли, че Бог в действителност ще чуе молбите й. Попитал и за детето в леглото, до което тя се молела.

Жената се усмихнала тъжно и споделила, че детето в леглото е нейният наследник, който е болен от необичаен тип рак и има единствено един доктор на име Марк, който може да го излекува. Но тя няма пари за лекуването, а също така лекар Марк живее в различен град.

Тя споделила, че Бог до момента не е дал отговор на молитвите й, само че знае, че той ще й помогне и нищо не може да пречупи вярата й.

Ошашавеният и изгубил подарък слово лекар просто се разплакал. Той прошепнал: „ Бог е популярен! “

Докторът си спомнил всичко, което се случило през днешния ден с него: неизправността на самолета, проливния дъжд, поради който е отбил от пътя… всичко това се случило, тъй като Бог не просто дал отговор на молитвата й, само че и дал късмет да помогне на бедните и нещастни хора, които нямат нищо, с изключение на молитвите.

Винаги бъдете подготвени да извършите това, което Бог желае да извършите!

В живота няма случайности!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР