Случайни хора са видели Денди паднал на земята на тротоар

...
Случайни хора са видели Денди паднал на земята на тротоар
Коментари Харесай

Случайни минувачи са видели Денди паднал на земята в центъра на София, отказал помощта им и си тръгнал сам

Случайни хора са видели Денди паднал на земята на тротоар в центъра на София и са му предложили да извикат кола за спешна помощ. Любомир Милчев обаче отказал изрично, станал и тръгнал още веднъж пешком към дома си.

Това са разказали очевидци пред проверяващите, разкриха от Столична дирекция на вътрешните работи пред  " Телеграф “. Хората към този момент са разпитани като очевидци по случая. На 18 февруари писателят и известна бохема беше открит в безсъзнание в дома си от приятеля си, който съжителствал с него. Именно във въпросния човек било намерено и кученцето на Денди – пекинезът Хиниус.

В хода на следствието били свалени записи от камери в центъра на София, които са инсталирани по маршрута на Денди. Записите разкрили, че Денди върви с рана и кръв по главата. Няколко пъти се спъва, само че не удря главата си, както беше тиражирано в жълти медии. Криминалисти описаха, че той най-вероятно е бил на колекция със свои другари, където е зародило сдърпване. Къде обаче е станало жестокото удряне към момента не е изяснено. Станало ясно обаче, че Денди паднал един път от стълба и в дома си, след което примрял по лице. Точно по този начин го заварил приятелят му, който се прибрал.

Въпросният мъж, който прибрал и кученцето на Денди, в началото бил обвинен. Даже желали да го качват на детектор на лъжата, само че откакто камерите посочили, че Денди е с кръв по главата още преди да се прибере, се отказали. От болничното заведение пък обявиха през вчерашния ден, че положението на писателя е критично и животът му е в заплаха.

Съседите на Любомир Милчев-Денди, който беше открит с потрошен череп в жилището си в центъра на София, се молят светският хроникьор да се възвърне. 

" Денди беше доста спокоен и спокоен човек, в никакъв случай не е имало проблеми към него. Понякога го виждахме с едно къдравото момче Кристофър Кем. Винаги изглеждаха спокойни и ведри. Никога от жилището на Денди не са се чували кавги или викове. Въпреки че сме го виждали с Кристофър, Денди беше уединен човек, постоянно с кученцето си Хининус. " Това споделиха съседи, които живеят над жилището на Любомир Милчев, където той бе открит в безсъзнание с тежки черепно-мозъчни контузии.

При диалог с жена, която има малко ателие в непосредствена непосредственост до жилището на светския хроникьор, ставя ясно, че тя доста обичала да слуша по какъв начин Денди свири. Често по време на работният й ден звуците от цигулката на Милчев я откъсвали от сивото и еднакво всекидневие и самотност.

" По през целия ден работя сама, няма с кого да обеля една дума, само че Денди свиреше на цигулка прелестно. Той много постоянно, изключително денем, свиреше с часове на цигулката си. Беше доста прелестно, откъсваше ме от еднообразието и към този момент не ми липсваше, че няма с кого да приказвам, до момента в който работя. Просто беше превъзходен с цигулката, това ми беше задоволително. Дано се оправи, прелестен и образован човек е ", показа с вяра дамата пред вестника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР