Случаят със заловения у нас британски гражданин, издирван от Интерпол

...
Случаят със заловения у нас британски гражданин, издирван от Интерпол
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Депутат да е имал контакт с терорист - това е провал в сигурността

Случаят със хванатия у нас английски жител, търсен от Интерпол и комуникирал с депутатката на Демократична България Албена Симеонова, провокира спор измежду депутатите. Георг Георгиев изчете декларация, предизвикана от случая.

" Държавата е обект на пробив на сигурността - грабежи, домови обири, взрив на битовата престъпност, разрушени коли, убийства, произшествия. Случващото се по пътищата към този момент взима застрашителни размери ", съобщи той и добави, че улиците са цялостни с мигранти.

Пикът обаче било вчерашното задържане на търсения от Интерпол. " В допир с този човек повече от месец, месец, в който се чудим къде са били българските служби и Министерство на вътрешните работи, достъп е имал наш сътрудник депутат. Ние сме обезпокоени за здравето и живота на този сътрудник, която е била заблудена от миловидния му външен тип и в медиите го назовава " безусловно естествен човек ", съобщи Георгиев.

Георгиев счита, че това е доста бездънен неуспех в сигурността на " най-чистата и положителната, въпреки и най-малката партия в този парламент ". " Партия, в която знаем, че нейните редици са ваксинирани от това в тях да се инфилтрират незаконни фактори. Всички сме смъртни и застрашени да бъдем въвлечени в нещо не толкоз красиво, което не подхожда на красивия образ на нашата безгрешна партия ", нападна той с тънка подигравка Демократична България.

И добави - " в случай че в такава партия могат да влязат сходни детайли, не знам какво може да случи в партия, за която знаем, че има хора, които сътрудничат с жители на Руската федерация ". " Ако в " Демократична България " може да има такива хора, какво остава за Политическа партия. С тази декларация желаеме да дадем алтернатива на сътрудниците да обяснят какво се е случило ", сподели той. 

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР