Случаят с вербувания от Ислямска държава ученик не бива да

...
Случаят с вербувания от Ислямска държава ученик не бива да
Коментари Харесай

Най-големият шеф в МВР коментира случая с ученика-терорист

 Случаят с вербувания от " Ислямска страна " възпитаник не трябва да се разгежда в частност, а като проблем, който съществува и в България. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов пред медии.

" Ако кажем, че 2012 година беше осъществен терористичен акт и се промени ситуацията в България. Става към този момент ясно, че няма територия, която да не е наранена. И имаме случай, който е доста стеснителен - има младежи, които се повлияват от тази идеология. Знам, че обществото би трябвало да е осведомено, то беше и осведомено. Тук е казусът, който всички би трябвало да разберем и да намерим салдото сред нужда от осведоменост на обществото и нужда от тишина по съответни въпроси, с цел да не разколебаваме тези, които сътрудничат и подават информация ", разяснява още вътрешният министър.

Той акцентира, че огромна част от уеб страниците, отдадени на " Ислямска страна ", не се поддържат в България. Той напомни, че тематиката за границата сред персоналното пространство и работата на службите е доста тънка и би трябвало да се съблюдава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР