Случаят с обезобразеното момиче от Стара Загора предизвика мълниеносни реакции,

...
Случаят с обезобразеното момиче от Стара Загора предизвика мълниеносни реакции,
Коментари Харесай

Филип Буков с потресаващо признание за обезобразеното момиче

Случаят с обезобразеното момиче от Стара Загора провокира мълниеносни реакции, а мненията не престават да валят като из ведро. Актьорът Филип Буков също изрази своята позиция по въпроса, само че го направи по доста по-различен метод от досегашните, тъй като показа доста персонална обстановка, която сигурно е преобърнала живота на някого.

Оказва се, че преди години Буков е имал много по-дълга коса от сегашната и това, което му се е случило, несъмнено е белязало душата му дотолкоз, че да не може да не помни за този случай до края на живота си.

" Поради голям брой запитвания по отношение на моята позиция за случилото се с момичето от Стара Загора, ще ви опиша една къса история подплатена със фотоси. Предпочитам по този начин, вместо да се отвращавам и да храча по страната и институциите.

През 2015-а година с другари се хванахме на бас кой най-дълго ще издържи да не се подстригва. След към година и половина аз завоювах баса и малко по-късно взех решение да отида да си отрежа косата. Тя не беше доста дълга, само че към този момент не приличах на нищо, влизаше ми в очите, главата ми се потеше в каската на мотора и като цяло доста ми пречеше.

 undefined

 undefined

Отидох при тогавашната ми фризьорка @ivayla_stancheva твърдо решен да си отрежа косата, само че тя ми сподели: " Ама ти, за какво не почакаш още година, година и половина, да станат най-малко 30 см. кичури и да я дариш за перука. Твоята коса е гъста, къдрава и в никакъв случай не е третирана, тъй че е чудесна за тази цел. " И по този начин още година и половина, а евентуално и малко повече ходех като Маугли.

В последна сметка успяхме, косата беше отрязана и дарена. Надявам се, че е свършила добра работа на някого в потребност.

Това можех и направих към оня миг за някоя дама и отношението ми към нежния пол постоянно ще бъде такова.

 undefined

 undefined

 undefined

 undefined

 undefined

P.S. Тогава не бях никой, просто студент втори курс в НАТФИЗ, едно нормално момче от столичния квартал Гео Милев.

Това нито е било първата идея която съм взел драговолно, нито е последната. През годините постоянно, когато мога съм взимал присъединяване в благотворителни начинания. Просто не им давам публичност, в случай че категорично не са ме помолили, тъй като " Дела трябват, а не думи ".

Не ми се искаше да описвам тази история, тъй като някои ще ме упрекнат, че си върша реклама, само че заради интереса на доста от вас, взех решение да отговоря ", по този начин приключва поста си Буков, а мненията под него, предстоящо, са доста.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР