Случаят от село Марково, в който данъчни инспектори играят народни

...
Случаят от село Марково, в който данъчни инспектори играят народни
Коментари Харесай

Горанов след акция Хоро: Данъчни инспектори попаднаха на кораб с нудисти

Случаят от село Марково, в който данъчни инспектори играят национални танци, с цел да разкрият нарушавания в локалния фолклорен състав, стигна и до финансовия министър. За разлика от Национална агенция за приходите, в коридорите на Народното събрание Владислав Горанов разяснява, че неиздаването на касова записка е административно нарушаване, което се санкционира с санкция и правилото на незначителност не се ползва.

Новината за данъчни под прикритие на хорото - забавлявала финансовия министър - призна самият Владислав Горанов. Според него, инспекторите преиграли. И въпреки всичко:
Владислав Горанов - министър на финансите: Миналото лято ги качвахме на круизни кораби и имаше една забвна обстановка, в която във вътрешността в морето се оказа, че това е нудистки круиз и сътрудниците бяха извънредно обезпокоени, само че всички начини са възможни, тъй като в края на краищата интереса на обществото е да има по-малък дял на сивата стопанска система и бюджетът да бъде гарантиран.
Иначе, над 50 000 касови апарати в страната към този момент са приспособени и в действително време предават данни към сървърите на Агенцията по приходите. До момента най-големи опасности за укриване размера от продажби криеха заведения за хранене, хотели, заведения за публично хранене.
Владислав Горанов - министър на финансите: Потенциалните загуби от сивия бранш могат да се измерят освен в скромния половин милиард, който разяснява приходната администрация, а и много повече. Дълбоко се колебая, че има повече от 10% от заведенията за хранене в София, които са изцяло постоянни.
До края на септември, началото на октомври се чака всички софтуери да дават отговор на условията на новата разпоредба за касовите апарати.
 Операция Операция "Хоро " - данъчни играят ръченица под прикритие в с.Марково
Данъчни под прикритие играят хоро, с цел да се показват за фенове на фолклора и да заловен членовете на самоинициативен състав в пловдивското село Марково, ч...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР