Случаите са много повече, отколкото се съобщават. Това е медицински

...
Случаите са много повече, отколкото се съобщават. Това е медицински
Коментари Харесай

Мангъров и Велков в остър дебат при Цитиридис

 Случаите са доста повече, в сравнение с се оповестяват. Това е медицински фашизъм. Това сподели началникът на Коронавирус отделението в Инфекциозна болница в София доцент доктор Атанас Мангъров в Шоуто на Николаос Цитиридис по БТВ.

" Ако математиците бяха лакари, нещата нямаше да бъдат по този начин, както са. Вие цитирате неща, които не разбирате. Просто ги повтаряте като папагал ", сподели на Велков доцент Мангъров, откакто и двамата се бяга разлютили в разногласието. " Шизофреник и глупак ", по този начин Велков наричал доцент Мангъров в обществените мрежи, сподели още инфекционистът.

Като опит да се изкарат политически дивиденти от тъгата на хората в Коронавирус рецесията, по този начин математикът дефинира говоренето на инфекциониста против противоепидемичните ограничения, който от предходната седмица е и претендент за народен представител от листите на партия АБВ.

Ситуацията е подценена, случаите са доста повече и провалите са по-големи. Това съобщи от своя страна математикът Петър Велков.  " Мерките работят. Те се взимат, тъй като здравната система не може да издържи. Ако пуснем безконтактно да се популяризира вируса, това ще докара до 60 – 70 000 смъртност в България и това няма да са единствено възрастни хора ", предизвести Велков.

" Аз бих се засегнал от прилагателни, които ме назовават глупак и шизофреник, само че знам, че той не е прав ", обърна се доцент Мангъров към Петър Велков. Той означи, че събеседникът му има гузна съвест.

Цялата информация за COVID-19 е в ръцете на нещото, наречено НОЩ. Колкото повече проби правиш, толкоз повече инфектирани ще откриваш, счита инфекционистът.

Той изясни, че в последните дни от всички 90 кревати в Коронавирус клиниката, която е под негово управление, има 18 заети, а от тези 18 пациенти единствено трима би трябвало в действителност да са в болница. " Там са, тъй като ги е боязън и тъй като от февруари предходната година се внушава боязън ", изясни медикът и попита Велков дали му е умирал човек в ръцете.

" Да, умирал е ", отвърна той и изясни, че е бил в болница като доброволец от март до лятото на предходната година. На финала на диалога математикът подари отчет със статистики и проучвания за заболеваемостта в света на доцент Мангъров, с цел да му покаже, че научната общественост по света поддържа ограниченията.

Броени секунди след гостуването си, доцент Атанас Мангъров изхвърли отчета, подарен му в шоуто от математика и анализатор Петър Велков. Според думите на Велков, отчетът съдържа опровержения на информацията, давана от доцент Мангъров и неговите доближени, за ограниченията и имунизациите при пандемията от Covid-19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР