Случаите на коронавирус в света вече надхвърлиха 35 милиона. Редица

...
Случаите на коронавирус в света вече надхвърлиха 35 милиона. Редица
Коментари Харесай

Коронавирусът с нов световен рекорд



Случаите на ковид в света към този момент надвишиха 35 милиона. Редица европейски страни не престават да регистрират растеж на новозаразените. Унгария, Полша, Словакия и Англия удължават ограничаващите ограничения, а Франция, Чехия, Украйна и Русия записаха рекорден брой случаи за денонощие. В Мадрид и още 9 обитаеми места в региона e в действие строга карантина, съобщи " Канал 3 ".

Според новите ограничавания хората не могат да влизат или излизат от града без уважителна причина. Барове и заведения за хранене би трябвало да затварят по-рано. В понеделник французите ще схванат дали Париж и покрайнините му ще бъдат оповестени за зона с най- високо равнище на заплаха от ковид. Ако това стане, ще бъдат въведени строги ограничавания, като затваряне на питейни заведения и заведения за хранене. И там вероятността за въвеждане на по-строги ограничения, провокират остро неодобрение измежду обществото и особенно в средите на бизнеса, обиден от рестрикциите.

Близо 17 000 нови случая на ковид са доказани за ден във Франция - с 5 000 повече от предходните 24 часа. Това е и връх от началото на пандемията. Броят на французите в интензивни отделения се стабилизира през последните дни на към 850.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР