Словестна война пламна в ГЕРБ. Депутатът Георги Марков и политологът

...
Словестна война пламна в ГЕРБ. Депутатът Георги Марков и политологът
Коментари Харесай

Война в ГЕРБ. Харизанов и Марков се стрелят

Словестна война пламна в ГЕРБ. Депутатът Георги Марков и политологът Георги Харизанов си размениха гневни постове във фейсбук.

" Приятели, с Харизанов и Сачева ГЕБР е жертван. Ако Борисов си ги харесва, халал да са му. Въпрос на усет ", написа първи депутатът Георги Марков. И продължи: " Каквото можах, направих за ГЕРБ поради Бойко и красивите гербрерки! "

Не е ясна повода за гневното експлоадиране против Георги Харизанов и обществения министър Деница Сачева на прочувствения народен представител, който е прочут като най-големият бранител на Борисов. Но отговорът на Харизанов не закъсня.

" Аз съм редови член в партия ГЕРБ и не разбирам какво тъкмо Георги Марков има поради. ", отвърна в коментар пред БЛИЦ Георги Харизанов, началник на Института за дясна политика. " Нямам мнение по този въпрос, аз не се познавам персонално с Георги Марков, само че мога да го съветвам - във вестник " Трета възраст " има много положителни публикации за психологичното здраве ", пошегува се Харизанов. Той добави, че е извънредно време в ГЕРБ да се влеят младежи, а не политици на много преклонна възраст.

 

" Смятам, че в действителност би трябвало да дойдат младежи в партията. Г-н Борисов от дълго време го разгласи и го стартира, че ни трябват млади политици. И в случай че това е повода Георги Марков да е обезпокоен, казусът не е мой. Защото партията има потребност от нови лица, съвременни, цифрови хора, а не аналогови политици. Дори и митингът е потребен за самата партия като подтик към смяната ", разяснява още Георги Харизанов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР