Словесната престрелка между БСП и прездента Румен Радев се ожесточава.Депутатът

...
Словесната престрелка между БСП и прездента Румен Радев се ожесточава.Депутатът
Коментари Харесай

Кого простреля с оръжието секретарят на президента - Нинова или Радев

Словесната престрелка сред Българска социалистическа партия и прездента Румен Радев се ожесточава.

Депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков незабавно реагира на оповестеното в събота от президентския секретар Димитър Стоянов клише, част от документ, в който става въпрос за преносочване на оръжейна пратка от Афганистан към Украйна, вероятно от Министерство на стопанската система.

Божанков видя в акцията преднамереност и упрекна Стоянов, че с тези внушения компрометира президента, защото документът бил остарял - още от времето на служебното държавно управление.

" Секретарят на президента  Димитър Стоянов простреля Радев. При това грубо.

Публикувал е няколко реда текст и внушава, че се изнася оръжие от Афганистан за Украйна. Но не е обърнал внимание, че в документа написа " Министерство на стопанската система ". Т.е. документът е от служебния кабинет на Радев. Защото министерството, което Нинова оглавява се преименува на " Министерство на стопанската система и промишлеността ", парира Божанков намека, че Нинова не приказва истината, когато твърди, че няма изнесен " нито един патрон " за Киев.

" Ако не беше злоумишлен, можеше да попита и шефа на ДАНС (назначава се от президента) какви покупко-продажби има. В комисията по оръжия участват двама представители на ДАНС, т.е. двама представители на президента. Те първи ревизират и подписват покупко-продажбите ", разяснява още в профила си Божанков, написа dir.bg.

Депутатът от гражданската квота в " Българска социалистическа партия за България " обобщава: " Днес президентът съобщи, че К.Петков опитал да стреля по него, само че уцелил Нинова. Стоянов и той опита да стреля.

В опитите си да стрелят обаче, улучват единствено елементарния българин, който чака повишението на приходите си. Улучват и българската военна промишленост, която съблюдава всичи интернационалните конвенции и контракти, само че става жертва на политичско държание, което към този момент граничи с неприкрита завист ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР