Словашкият премиер Роберт Фицо заяви, че западните страни пречат на

...
Словашкият премиер Роберт Фицо заяви, че западните страни пречат на
Коментари Харесай

Премиерът на Словакия: Стратегията на западните страни по отношение на Русия се провали

Словашкият министър председател Роберт Фицо съобщи, че западните страни пречат на Украйна да договаря с Русия за преустановяване на спора, тъй като някои от тях желаят да употребяват руско-украинския спор, с цел да отслабят Русия. Той за следващ път съобщи, че обстоятелствата потвърждават, че тактиката на западните страни против Русия се е провалила.

„ Трябва неотложно да стартираме мирни договаряния, с цел да сложим завършек на руско-украинския спор. Кавгите на масата за договаряния са по-добри от кръвопролитията на бойното поле. Въпросът е кой желае руско-украинският спор да продължи в този момент? Изглежда, че Западът доста се надява спорът да продължи “, сподели Фицо.

Словашкият министър председател означи, че някои западни страни се надяваха да употребяват руско-украинския спор, с цел да отслабят Русия, оказвайки на Украйна военна и икономическа поддръжка и по едно и също време да наложат наказания против Русия, които да я изолират политически и стопански, само че нищо от това не проработи.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3814Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед2541Д-р Владимир Трифонов: Китайският модел за световно развиване -  опция за непоклатимост и стопански растежАлтернативен Поглед23880Активно българско присъединяване на представители от Политическа партия АБВ - част от " ЛЕВИЦАТА! ", на Младежкия фестивал в СочиАлтернативен Поглед7508Проф. Захари Захариев за книгата на Си Дзинпин " Управлението на Китай " и за " Двете сесии " на КНРАлтернативен Поглед14412Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед162861Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126816Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94149Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89649Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед83312Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР