Сложили сме всичките си яйца в една кошница и сме

...
Сложили сме всичките си яйца в една кошница и сме
Коментари Харесай

Оставете Шампиона Да Се Бие! Нов Коварен Саботаж Срещу Кубрат Пулев! Ето Какво Се Случва С Предстоящия Мач!

" Сложили сме всичките си яйца в една кошница и сме заложили на мач с Дионтей Уайлдър за купата в WBC. От там обаче не бързат да създадат Дилиан наложителен кандидат за пояса на Уайлдър. Също по този начин, WBC може да наложат изиграването на претендентски мач и това да усложни още повече обстановката ", разяснява Хърн, написа Блиц.

" Опцията за мач с Пулев е добра и това е мач, който бихме желали да проведем. Но Уайт преследва купата на Уайлдър, а това има късмет да не се материализира като опция. Още не съм сигурен какво самият Дилиан и щабът му желаят да създадат първо. "

" Но знам едно, в случай че си наложителен кандидат на IBF, рано или късно ще получиш късмет да се биеш за международната купа против някого. Ще забележим какво ще стане ", съобщи Хърн пред ESPN.

Така към момента мачът сред Кобрата и Уайт не може да се брои за сигурен, въпреки към този момент да се прокрадват упования двамата да се изправят един против различен през юни. Развръзката би трябвало да пристигна допустимо най-скоро и двамата да стартират подготовката си, в случай че мач въпреки всичко има.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР