Сливен. Полицията е арестувала мнимия социален работник, който измами 86-годишна

...
Сливен. Полицията е арестувала мнимия социален работник, който измами 86-годишна
Коментари Харесай

Полицията е арестувала мнимия социален работник, който измами 86-годишна баба от Сливен и взе спестяванията й

Сливен. Полицията е арестувала мнимия обществен служащ, който измами 86-годишна баба от Сливен и взе спестяванията й. Оказало се че е „ професионален “ лъжец от Бургас с няколко присъди, оповестиха от ОДМВР - Сливен .

Измамата е декларирана на 17 ноември и единствено след два дни полицейските чиновници съумяват да открият и задържат причинителя. Той е 59- годишен престъпно проявен и неведнъж осъждан за измами. На 17 ноември в региона на кооперативния пазар в
град Сливен, откакто се е показал за чиновник в обществено подкрепяне, е въвел в подвеждане 86-годишната жена, като й заречен, че ще я уреди да получава трицифрена сума като обществена помощ всеки месец. За задачата дамата не би трябвало да има пари в банка. Жената изтегля всичките си спестявания и ги предава на мнимия обществен чиновник дружно с парите от пенсията си и рецептурната брошура. По данни на заявителката вредата е за към 6000 лв.. Първоначално 59-годишният мъж е арестуван с полицейска мярка за 24 часа. Работата по досъдебното произвеждане продължава.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР