Сливен. Почетен знак на град Сливен – плакет, посмъртно, връчи

...
Сливен. Почетен знак на град Сливен – плакет, посмъртно, връчи
Коментари Харесай

Кметът на Сливен Стефан Радев отличи посмъртно инж. Ангел Ангелов за приноса му към Сливен

Сливен. Почетен знак на град Сливен – плакет, посмъртно, връчи през днешния ден кметът Стефан Радев на брачната половинка на починалия инж. Ангел Ангелов - дълготраен ръководител на Съвета на шефовете на Топлофикация – Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Вложените през годините старания на инж. Ангелов доведоха до възраждането и стабилизирането на активността на сдружението, което имаше голям обществен резултат за сливенската общественост.

Кметът изрече най-искрени съболезнования за загубата, като акцентира, че инж. Ангелов е бил същински експерт в енергийната сфера, образец за мъдрост, за човещина и добрина. Той е и един от носителите през годините на премията „ Добри Желязков “ на Община Сливен.

„ Нека отдадем респект на един огромен български енергетик, човек с особени заслуги към нашия град. Въпреки че не е родом от Сливен, професионалният му път е обвързван с нашия град “, съобщи още кметът Радев.
От името на цялото семейство брачната половинка на инж. Ангелов, Милена Ангелова, благодари за оценката и високата оценка на активността на починалия ѝ брачен партньор.

„ Въпреки, че животът ни протече в различен град, той милееше за жителите на Сливен и работеше неуморно за развиването и модернизацията на сдружението. По душа беше неуморен, деятелен, целенасочен иноватор, какъвто и ще го помним “, добави тя.

На днешната среща участва и актуалният шеф на сдружението инж. Павлин Костов, който от името на целия колектив съобщи, че загубата е тежка и непрежалима.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР