Сливен. Общинското предприятие по озеленяване извърши почистване на Военния стадион

...
Сливен. Общинското предприятие по озеленяване извърши почистване на Военния стадион
Коментари Харесай

Сливен: Над 10 камиона отпадъци са изнесени при почистване на Военния стадион

Сливен. Общинското дружество по озеленяване извърши разчистване на Военния стадион в Сливен. Това оповестяват от Община Сливен . Освен растителност, която е пониквала сред седалките през годините, са изнесени и доста битови боклуци.
„ Над 10 камиона отпадъци са изчистени за към четири дни ”, сподели шефът на предприятието Веселина Казакова. На мястото на някогашните съблекални е било формирано бунище. В почистването са се присъединили всички служащи на предприятието.
„ Стадионът не е в положително положение, само че това, което сме изчистили, би трябвало да се пази. Много хора го посещават и вършим всичко допустимо да го приведем в порядъчен и чист тип ”, сподели Казакова. На терена е осъществено и обезпаразитяване.
„ Стадионът се приготвя за провеждането на Ученическите игри, които следва да започват през октомври ”, сподели спортният специалист в Общината Силвия Никова. Тя изрази удовлетворение от свършената работа по почистването и акцентира, че основаването на общинско дружество по озеленяване е доста положително решение, което дава доста положителни резултати.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР