Сливен. Кметът Стефан Радев и народният представител от ПП ГЕРБ

...
Сливен. Кметът Стефан Радев и народният представител от ПП ГЕРБ
Коментари Харесай

Сливен: Кметът Стефан Радев и народният представител от ПП ГЕРБ – Сливен Десислава Танева наградиха победителите от 18-ото издание на турнира по тенис „Болярка къп”

Сливен. Кметът Стефан Радев и националният представител от Политическа партия ГЕРБ – Сливен Десислава Танева наградиха спечелилите от 18-ото издание на шампионата по тенис „ Болярка къп ”, който се организира този уикенд в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на партията .
Традиционно, патрон на надпреварата е ръководителят на парламентарната комисия по земеделие Десислава Танева.
Двойката Йордан Ников и Богомила Колева са спечелилите от най-популярния тенис – шампионат за смесени двойки в страната. На второ място измежду дилетантите се класираха Силвия Никова и Симеон Кисьов.
Третото място си поделиха две двойки – Илиана Воденичарова/Петър Лазев и Надя Савева/Иван Притъргов. Беше връчена премия и за най – доста пропътувани километри за присъединяване в конкуренцията. Това са Живко Турманов, който е пристигнал от Англия особено, с цел да взе участие в надпреварата, както и Мариана Грозданова от Благоевград. Награди бяха връчени и в категориите „ Ветеран “, „ Дебютант “, „ Най – атрактивен участник “.
Кметът на Сливен Стефан Радев благодари за отличната организация на „ Болярка тенис къп “, както и на спонсорите, които към този момент 18-та поредна година организират най-голямия любителски шампионат в България. Кметът разгласи, че до края на идната година ще завърши ремонтът на зала „ Асеновец “.
Съоръжението ще може да се употребява, както от представители на всички типове спорт, по този начин и от феновете на тениса през зимата. Вече е завършило построяването на отоплението на покритата лекоатлетическа писта и баскетболната зала в града.
Повече от 80 смесени двойки участваха в 18-ия шампионат по тенис „ Болярка къп “ – 2018, като бяха показани всички клубове в страната. Поради големия брой участници срещите се играха на трите бази в града – кортовете на,,Спорт Палас ”,,,Сливен-92 ” и,,АТП ” /в градска градина/.
Участниците бяха разпределени в 16 предварителни групи от по пет двойки.
Победителите получиха купи и парични награди, а всеки от участниците – персонални сувенири от „ Болярка ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР