Сливен. И тази година Сливен два дни ще бъде сцена

...
Сливен. И тази година Сливен два дни ще бъде сцена
Коментари Харесай

Сливен: „Цветен камертон“ събира в града млади изпълнители на популярна музика от цялата страна на 31 март и 1 април

Сливен. И тази година Сливен два дни ще бъде сцена за надарени млади реализатори на известна музика от цялата страна. Конкурсът „ Цветен камертон “ по традиция се организира към празника Цветница. На 31 март и 1 април тази година ще се организира 15-то му издание. Неговата цел е да утвърждава у младежите интерес към най-хубавото от българската и международна известна ария, а също по този начин да даде опция за изява в региона на известната музика. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
73 деца са декларирали присъединяване в националния конкурс. Участниците са разпределени в 4 възрастови групи. Първата група е за деца от 5 до 8 години, втората - от 9 до 11, третата - от 12 до 14 и четвъртата възрастова група - от 15 до 17 години. Изпълненията на младите гении ще бъдат на сцената на зала „ Сливен “.
Председател на журито е композиторът Хайгашод Агасян, а членове са певиците Теди Кацарова и Нора Караиванова и композиторът Светослав Лобошки.
Организатори на състезанието са Община Сливен, Център за поддръжка на личностното развиване - Детски комплекс-Сливен, Военен клуб-Сливен и Школа за поп и рок реализатори „ Ритъм “ при Военен клуб-Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР