Слепи по документи карат луксозни коли в Плевенско. Двама братя

...
Слепи по документи карат луксозни коли в Плевенско. Двама братя
Коментари Харесай

Слепи по документи карат луксозни коли в Плевенско

Слепи по документи карат първокласни коли в Плевенско. Двама братя от град Долни Дъбник карат, а имат ТЕЛК за слепота и 100% непозната помощ. В следствие за TrafficNews.bg по следите на този случай потегли Тина Ивайлова.

Братята се споделят Горан Станев и Станьо Маринов и са известни на правораздаването и от преди. Въпреки че по документи са слепи, имат влезнали в действие актове  и присъди за шофиране на автомобил без шофьорски книжки. А удостоверение за правоуправление нямат поради диагнозите си.

„ Не твърдим, че документите им са подправени. Има си проверяващи органи, сезирали сме плевенската полиция, отдел Икономическа полиция, спецпрокуратурата работи по този случая. Според фрагментите обаче тези хора не се нуждаят от 100% непозната помощ. Имат някакво заболяване, само че не е такова ”, разяснява репортерът Тина Ивайлова. „ Автомобилите са на тяхно име. Имат доста формирани актове ”.

„ Братята са известни по едно мегадело за пране на пари. Те двамата, майка им, татко им и сестра им са наказани на общо 41 години на 2 инстанции. Преди дни майката бе ескортирана в Сливенския затвор, ще лежи 8 години ”, изясни Тина Ивайлова.

По думите й майката е наказана за измами над чужденки, осъществени сред 2009-2013 година „ Измамите са общо 212. Това дело е за 3 измами за 4 милиона лв.. Мамила ги е, че ще им скапе черна магия, ще ги избави от проклятието на околните им ”, описа Тина Ивайлова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР