Следвайте ни в от тази сутрин в превод на Владислав

...
Следвайте ни в от тази сутрин в превод на Владислав
Коментари Харесай

Мелони: Започни да правиш това, което е необходимо, после това, което е възможно и накрая ще откриеш, че правиш невъзможното

Следвайте ни в
от тази заран в превод на Владислав Наков за Гласове:

Бих желала да направя един къс коментар и да оставим за на следващия ден по-сериозните разбори. Знаете по-добре от мен, че данните все още към момента не са дефинитивни. Но, това което се вижда все още от предварителните данни е, че италианците дават ясна индикация и тя е, че италианците чакат дясноцентристко държавно управление, водено от „ Италиански братя “. Правителство, което ще е резултат от волята на италианците, което се надявам и имам вяра, че всички ще схванат.
Кампанията, която преживяхме не беше „ красива “. Тонът беше остър, самата акция беше груба и нападателна. Смятам обаче, че обстановката, към която се е запътила Италия, към която се е запътил Европейски Съюз, и с която следва да се сблъскаме, е изключително сложна и изисква, да кажем по този начин, напъните на всички и съвместен почит, което е в основата на всяка демократична система. Съжалявам, че към момента има доста италианци, които избират да не гласоподават. Едно от най-хубавите неща в акцията беше, когато хората ми споделяха, че в никакъв случай не са дали своят вот, само че в този момент са решили да гласоподават за „ Италиански братя “. Това е най-голямото предизвикателство, с което би трябвало да се оправим. Да напарим по този начин, че хората да повярват още веднъж на институциите. Да възстановим връзките сред страната и жителите, тъй като сме свободни.
Фактът, че „ Италиански братя “ е първа партия значи доста неща. Бих желала да посветя тази нощ на всички, които към този момент не са измежду нас, само че заслужаваха да бъдат тук. Но от на следващия ден би трябвало да помним, че не сме стигнали на мястото, на което желаеме, а на мястото, от което ще тръгнем. От на следващия ден би трябвало да потвърждаваме кои сме ние. Време за отговорност. Време, в което, в случай че искаш да бъде част от историята би трябвало да схванеш отговорността пред десетките милиони италианци, тъй като Италия избра нас. И ние няма да я предадем, както не сме го правили до момента. Така че е значимо да се знае, че в случай че ние управляваме ще го вършим за всички италианци, а задачата ни е да обединим италианците, тъй като огромната задача на нашата партия е да накараме италианците още веднъж да се усещат горди, че са италианци. Да веем италианското знаме. Искам да благодаря на Матео Салвини, Силвио Берлускони и Силвио Лупи за отдадеността по време на акцията. Направихме оптималното, с цел да стигнем до този резултат. Искам да благодаря на всички италианци, които не повярваха на мистификациите, които се създаваха към нас, а пристигнаха по площадите на Италия, с цел да чуят с ушите си какво предлагаме и кои сме ние.

Искам да благодаря на всички от „ Италиански братя “, тъй като през цялото време на партията ни споделяха, че нямаме бъдеще. Ние обаче не се предадохме. Въпреки че в  продължение на години получавахме все едни и същи проценти, знаехме, че в един миг италианците ще схванат. Тази нощ ни споделя, че залозите, които наподобяват невъзможни, в действителност са вероятни. Ще завърша с нещо, което споделих на едно от първите събитията на партията. Цитирах Свети Франциск: „ Започни да правиш това, което е належащо, след това това, което е допустимо и най-после ще откриеш, че правиш невъзможното “. Това направихме и ние. Благодаря ви!
 

 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР