Следвайте Гласове в .Руското външно министерство разкритикува Украйна като безбожна,

...
Следвайте Гласове в .Руското външно министерство разкритикува Украйна като безбожна,
Коментари Харесай

Москва осъди безбожното нахлуване на украинските служби в Киево-Печорската лавра

Следвайте " Гласове " в.
Руското външно министерство разкритикува Украйна като " безбожна ", " дива " и " неморална " за нахлуването в хилядолетния православен манастир в Киев, заяви Ройтерс.

Украинската работа за сигурност СБУ и полицията нахлуха в манастира в комплекса на Киево-Печорската лавра в Киев (Киевския манастир на пещерите) през вчерашния ден рано сутринта като част от интервенциите за противопоставяне на подозирана " подривна активност на съветските специфични служби ".
Обектът е украинска културна полезност и е седалище на подкрепяния от Русия клон на украинската православната черква, който е зависещ на Московската патриаршия.
Русия нахлу в Украйна на 24 февруари, като съобщи, че е нужна " специфична интервенция “ за демилитаризиране на страната. Украйна и Западът отхвърлиха това като безпочвен предлог за война, вследствие на която починаха хиляди хора, милиони бяха разселени и  превърна градове в руини.

Говорителката на външното министерство на Русия Мария Захарова през днешния ден съобщи, че няма никакво опрощение за нахлуването и съпостави " киевския режим " с Бакхус, римския господ на виното, чието име в съветския език постоянно се свързва с аморален безпорядък, безвластие и разгул.
" Това е просто някаква цялостна безбожна вакханалия. Няма никакво опрощение или пояснение за това. И не може да има ", сподели Захарова по радио Sputnik.
" Това е още една част от безусловно аморалните и диви дейности на киевския режим. "
Руската православна черква съобщи през вчерашния ден, че обискът на храма съставлява " акт на заплашване ".
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
23 Ное 202210523 Ное 202216423 Ное 202218723 Ное 20225923 Ное 202216023 Ное 202263КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022213319 Ное 202265318 Ное 2022198524 Sep 20222884
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР