Следващо поколение Mate идва скоро, обещава Huawei в Twitter(снимка: Huawei

...
Следващо поколение Mate идва скоро, обещава Huawei в Twitter(снимка: Huawei
Коментари Харесай

Huawei вече рекламира Mate 40 във Великобритания


Следващо потомство Mate идва скоро, дава обещание Huawei в Twitter
(снимка: Huawei Mobile UK / Twitter)

Huawei наподобява ще опровергае скептиците, които не имат вяра, че компанията е способна да пусне в точния момент новия си флагман при смарт телефоните Mate 40. Реклама на модела към този момент се появи в обществените мрежи на Обединеното кралство .

Наскоро изпълнителният шеф на Huawei Ю Ченгдонг разгласи, че водещите смарт телефони от серията Mate 40 ще бъдат пуснати при започване на октомври. Но авторитетният инсайдер Евън Блас допусна, че заради глобите на Съединени американски щати, устройствата може да излязат на пазара доста по-късно, изключително отвън Китай.

Huawei обаче стартира да популяризира Mate 40 в английските обществени медии, което индиректно опровергава слуховете за забавянето му. Вчера формалният акаунт на компанията в Twitter разгласява малко видео под наслов „ Следващо потомство #HuaweiMate идва скоро. Останете на линия! ”.

We’ve got some exciting news for you…
The next-generation is coming soon – Stay tuned! 1/2

— Huawei Mobile UK (@HuaweiMobileUK)

За първи път китайската компания публично приказва за идния флагман в обществените медии. Въпреки че датата за стартиране на Mate 40 не е оповестена, най-вероятно смарт телефонът ще излезе скоро на пазара. Gizchina допуска, че до формалния анонс на Mate 40 остава по-малко месец.
още по тематиката
Според предварителните информации, Huawei Mate 40 ще употребява процесор Kirin 9000. Тази SoC е създадена по 5-нанометрова технология и се базира на архитектура Cortex-A77 или A78. Това е първият 5-нм чипсет в света с интегриран 5G модем.

Очаква се серията Mate 40 да включва най-малко три устройства. В допълнение към базовия модел, Huawei приготвя за пазара Mate 40 Pro и Mate 40 Pro+.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР