Следващият съперник на Тервел Пулев не се интересува от слава,

...
Следващият съперник на Тервел Пулев не се интересува от слава,
Коментари Харесай

Съперникът на Тервел не се бие за слава, а за... любов

Следващият противник на Тервел Пулев не се интересува от популярност, а от обич. Вчера бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон през 2012 година сензационно разгласи, че в петък ще се боксира в Чикаго против американеца Брайтън Нортууд. Той, също като Тервел, има непретенциозен опит на професионалния кръг.

Българинът досега е непогрешим - 4 победи от 4 мача, всичките с нокаут. А на сметката на Нортууд има 4 победи (3 с нокаут), 1 загуба и 1 еднакъв мач. Американецът дебютира през август предходната година. Досега в никакъв случай не е надвивал противник с позитивен актив. Единственото проваляне в неговата кариера е през април. Тогава е победен в доста оспорван мач по точки от Бладимир Естрада с 2:1 гласа.
За последно Норууд се качи на кръга през август. Тогава той отхвърли в четвъртия рунд Омар Нунес.

A post shared by Britton Norwood Sr. (@greatbritt87) on Oct 13, 2017 at 5:06am PDT

Брайтън не се бие за популярност, а за... обич. Това признава самият той в изявление пред американски медии. " Играя за обич и пари. Що се отнася до славата, тя не ме интересува. Искам да накарам фамилията ми да се гордее с мен ".

A post shared by Britton Norwood Sr. (@greatbritt87) on Aug 31, 2017 at 10:07am PDT

Той показва като главен плюс в своя жанр умния си метод и положителният тайминг. " Искам да бъда запомнен като човек, който не се отхвърля. Искам да стана един от най-великите боксьори слагали ръкавиците в миналото ", декларира идващият противник на Тервел.

A post shared by Britton Norwood Sr. (@greatbritt87) on Sep 2, 2017 at 1:04pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР