Следващите редове са женска територия. И все пак споделете някои от

...
Следващите редове са женска територия.
И все пак споделете някои от
Коментари Харесай

Ето 7-те най-големи врагове на женското самочувствие

Следващите редове са женска територия.
И въпреки всичко споделете някои от препоръките, които ще научите, на мъжа до вас. Нека признаем, че да се усещаме добре в кожата си, е мъчно постижимо без нашите половинки. Да сме обичани и ценени е първото изискване за положително самочувствие. Затова целунете обичания и се насладете на този текст. 

Враг №1 - Излишните килограми
Сигурно знаете наизуст препоръките на диетолозите. Чести хранения на дребни порции, доста вода, повече придвижване и позитивни страсти. Ако изпробването на следващата нашумяла диета е приключило единствено с непълен триумф, не се отчайвайте. Има положителни вести за вас. Отслабването е развой, който се улеснява от избрани химични субстанции в тялото. Докато се храните уравновесено, изпивате 500 мл вода преди всяко хранене и посещавате спортната зала 3-4 пъти седмично, естествените за тялото минерални соли забързват процесите в него.

Враг №2 - Бръчки
Бръчки към устните, очите, ушите и по челото. С годините организмът забавя производството на колаген и хиалуронова киселина. Кожата губи своята прохлада и разтегливост. Всички знаем правилото, че би трябвало да я почистваме постоянно, да я хидратираме, да употребяваме качествена козметика. Младостта на най-големия орган в тялото ни обаче зависи и от спомагателни грижи от вътрешната страна.

Враг №3 - Торбички под очите
Умората обаче не е единственият провинен за тъмните кръгове. Специалистите по лицева диагностика незабавно ще ви предлагат да приемате повече калций и желязо. Богатата инервация на лицето отразява доста тъкмо вътрешните потребности на организма.

Враг №4 - Суха/мазна кожа
Добрият тип на кожата се дефинира с изключение на от естествената й хидратация и от количеството себум, който отделят мастните жлези. Сухата кожа е податлива на раздразнения, страда от нацепвания и труднозарастващи рани. Мазната пък постоянно е добра почва за развиване на акне, комедони и възпаления. За регулирането на мастния себум можете да ползвате разнообразни козметични средства и процедури.

Враг №5 - Безжизнена коса/косопад
Здравата и лъскава коса сигурно ще ви накара да се усмихнете пред огледалото. Истината е, че мъчно можете да я поддържате в добър тип, защото тя е мощно уязвима от всевъзможни въздействия. Хормонални нарушавания, химически въздействия като къдрене и боядисване, нападателни шампоани, внезапни температурни промени, мощен стрес. Дайте й малко отмора и нанесете биохимична маска за коса.

Враг №6 - Проблеми със зъбите/лош мирис
Вече и у нас са много известни процедурите за избелване на зъбите, разполагаме и с разнообразни благоприятни условия за коригирането им. Тук обаче ще сложим акцент не толкоз върху естетиката, колкото върху здравето им. Склонността към формиране на кариеси, транспарантни зъби или бели петна по-зъбите. Всички тези проблеми са сигнал за дисбаланс на калциевите йони в организма.

Враг №7 - Целулит
Вече сте решили, че го забравихме... За страдание няма такава заплаха. Портокаловата кожа си остава сериозен естестичен проблем, който намерено срутва дамската убеденост. Със сигурност сте чували доста пояснения за неговата поява и ужасна непримиримост. Задържане на течности, затънал метод на живот, хормонални нарушавания. А знаете ли, че дамите с целулит постоянно страдат и от стрии, и от разширени вени. Обяснението е просто. Всички посочени проблеми демонстрират уязвимост на съединителната тъкан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР