Следващите избори са много скоро - след половин година. И

...
Следващите избори са много скоро - след половин година. И
Коментари Харесай

Делян Пеевски: На следващите избори най-точно ще се премери доверието към ДПС и към мен лично

Следващите избори са доста скоро - след половин година. И тогава най-точно ще се премери доверието на хората към мен и Движение за права и свободи.

Това декларира в известие, публикувано от пресцентъра на партията, ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

С огромен интерес следя резултатите от социологически проучвания на две организации, оповестени тези дни, които като че ли излязоха да бранят някой, който бил имал три пъти по-голям рейтинг на доверие от мен. Този прийом е последното леговище за провалящи се политици, само че не за това е думата тук, написа Пеевски.

Защото моята най-точна социология са хората. Тези, които отредиха на последните избори на Движение за права и свободи позицията на втора политическа мощ, а в моя изборен регион Благоевград - Движение за права и свободи е първа политическа мощ. Доверието на хората се печели като работиш за тях, което Движение за права и свободи и аз вършим всеки ден, а най-точно се мери на избори, добавя той.

Ние сме изпратени в Народно събрание, с цел да изпълняваме това, което хората чакат и желаят - да подобрим живота им и да им решаваме проблемите.

Когато аз и сътрудниците обикаляме обитаемоте места, ние сме при хората. Знаем какво е тяхното въодушевление, споделят ни проблемите си и чакат от нас решения и носене на отговорност, написа още Пеевски.

" А що се отнася до социологическите прогнози и действителността, може да се напомни следното:

През 2001 година същите организации предвидиха, че на идните тогава парламентарни избори групировка на Царя ще получи надлежно 7.8 % от едната и цели 12.2% другата. Данните са от април 2001 година.

На парламентарните избори на 17.06.2001 година обединението на Н.В. Симеон Сакскобурготски получи вота на 1 952 513 гласоподаватели или 43%, освен това при рекордна изборна интензивност от 67%. Нещо повече - след тези избори бе излъчено съдружното държавно управление на Национална движение „Симеон Втори" и Движение за права и свободи с министър-председател Симеон Сакскобурготски, напомня Делян Пеевски.

Правителство, изпълнило цялостен четиригодишен мандат, в който оценката на Европейски Съюз за България бе за страна със постоянна пазарна стопанска система, повишило сензитивно виталния стандарт и основало удобна среда за бизнеса. В този мандат страната ни бе призната за пълновръстен член на НАТО и направи решителните промени, които способстваха за приемането й в Европейски Съюз след две години, излиза наяве от изказването на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи.

Защо напомням всичко това?

Защото знам, че гласоподавателите са мъдри и всеки опит да се манипулира публичното мнение води до още по-силна мотивация за хората, да гласоподават доверие на оня, който ще свърши работа и ще носи отговорност. Тъй като те най-добре знаят кой бяга от отговорност и не може да работи за тях. Виждат го всеки ден. Затова благодаря на тези организации, измерили тези резултати.

Следващите избори са доста скоро - след половин година. И тогава най-точно ще се премери доверието на хората към мен и Движение за права и свободи. Вярвам, че най-хубавото следва ", приключва Пеевски.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР