Следващите 2-3 седмици ще е пикът, все по-тежко ще става.

...
Следващите 2-3 седмици ще е пикът, все по-тежко ще става.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще става все по-тежко

Следващите 2-3 седмици ще е пикът, все по-тежко ще става . Не единствено не можем да разхлабваме ограниченията, а може и да се ожесточат. Предупреждението и предположениета са на премиера Бойко Борисов, който се включи на ексклузивен брифинг след постоянния на военачалник Мутафчийски.

Той съобщи, че чака мига, в който Оперативният щаб ще му рапортува три дни понижение на броя инфектирани и ще разхлаби ограниченията. Не са такива обаче упованията на специалистите и предизвестията , предизвести Борисов.

Той уточни, че би трябвало да сме признателни на ограниченията, защото до този миг нямаме огромна смъртност. " Ние нямаме популярност богу този пик в лечебните заведения, да няма къде да ги одобряваме, да би трябвало да ги връщаме . Това е с помощта на всички българи, които си останахме у дома ", съобщи Борисов.

" Всяка мисъл - да пуснем младите напред, значи да кажем " ей тези ще умрат, а другите ще оживеят ", ядосано се обърна задочно към доцент Магъров премиера Борисов: "... с цялото ми почитание към лекар Мангъров, само че това, което приказва е надълбоко погрешно и основава демобилизация . Той приказва това, което желаят да чуят хората. " Борисов изиска този, който приказва за основаване на групов имунитет да поеме с името и купата си ангажимент и уточни хората, които ще умрат.

В момента колкото и да не им се стои в къщи, колкото и да губи стопанската система - да се активизираме и да изтърпим ограниченията. " Първо здравето, след това ще намерим пари, ще се възвръщаме. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР