Следващата седмица е важна и за обществото ни, и за

...
Следващата седмица е важна и за обществото ни, и за
Коментари Харесай

Росен Желязков към български евродепутати: Очаква ни много важна седмица

Следващата седмица е значима и за обществото ни, и за нашите съдружници. Това сподели ръководителят на Народно събрание по време на среща с български евродепутати в постройката на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

В началото на срещата Желязков сподели, че прави оценка ролята на Екологичен потенциал и на дейното присъединяване на родните депутати. Той избори целите на България като изведе на напред във времето потребността от устойчиво постоянно държавно управление, присъединението на България в Шенгенското пространство и еврозоната, ПВУ. 

" В момента сме в един от най-важните стадии от 2021 година – упованието на обществото този път да осъществяваме едно държавно управление, което ясно ще отговори на нашата евроатлантическа ориентировка и на всички провокации директно и в средносрочен проект. Следващата седмица ще бъде значима както като обръщение за обществото, по този начин и като обръщение за нашите съдружници ", уточни Росен Желязков. 

Той подсети пред евродепутатите, че президентът Румен Радев ще връчи в понеделник първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на Мария Габриел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР