Следващата година имаме два важни избора. Вече евроизборите не са

...
Следващата година имаме два важни избора. Вече евроизборите не са
Коментари Харесай

Буруджиева: Не се съмнявам, че Борисов няма да си сдържи нервите

Следващата година имаме два значими избора. Вече евроизборите не са като преди. Между 3 и 4 мандата на евроизборите са под въпрос сега. Всеки се стреми да ги вземе. Представете си по какъв начин те ще повлияят на всяка една партия за локалните избори след това. Това сподели Татяна Буруджиева пред Bulgaria ON AIR.
Проф. Михаил Константинов подсети също, че местнят избор е най – значимият за страната. „ Държиш ли локалната власт, държиш всичко. Силата на ГЕРБ е точно в това - овладя локалната власт “, съобщи той. „ Корените на властта са в локалната власт. Винаги е било по този начин “, сподели още Константинов.

Според Буруджиева, в случай че продължат сътрудниците на ГЕРБ по същия метод, може да има и национални избори. „ Не се колебая, че Бойко Борисов няма да си сдържи нервите, въпросът е по какъв начин ще постъпи партията му “, изясни тя.

По думите й, в случай че се стигне в действителност до национални избори, ГЕРБ ще реализира нещо, което ще е зле за всички други партии. „ Ще се реализира в действителност устойчиво държавно управление на малцинството и ще ръководят умерено 4 години “, съобщи Татяна Буруджиева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР