Следващата част на играта изглежда толкова добре, колкото всички очакват.Погледите

...
Следващата част на играта изглежда толкова добре, колкото всички очакват.Погледите
Коментари Харесай

E3 2018: Видео към The Last of Us Part II

Следващата част на играта наподобява толкоз добре, колкото всички чакат.
Погледите на всички по време на Е3 бяха вперени в представянето на две компании – Bethesda и Sony. И те не разочароваха своите почитатели. Пет години след появяването си, Playstation 4 узря за достигането на своя максимален миг. God of War, Detroit: Become Human, Spiderman, продължението на The Last of Us. Всяка от тези игри е проява на силата на PS4 и може би отиващото си конзолно потомство.

Naughty Dog бяха едни от хората, които се включиха в прес-конференцията на Sony по време на Е3 2018. Там те демонстрираха съвсем 12-минутно видео от геймплея на The Last of Us: Part II. Брутален комбат, спираща дъха динамичност и безкомпромисна визия. Изглежда това ще са една част от достолепията на идната стъпка от пътуването на Джоел и Ели (макар и Джоел да не сме видели досега).

В The Last of Us Part II, Ели е на 19 и се е открила в Джаксън, където живее спокоен живот, изяснява в обява в блога на Playstation Нийл Дръкман от Naughty Dog. „Тя получава шанса да е естествен младеж и да построява дълготрайни връзки. Когато обаче това успокоение бива нарушени от принудителен акт, Ели е въвлечена в брутално странствуване, подтикната от потребността да изпрати тези, които са я наранили към правосъдието“, изяснява Дръкман.

„От метода, по който Ели се демонстрира, по какъв начин се движи във враждебния свят, вие ще почувствате прочувственото ѝ и душевно положение посредством всеки аспект на геймплея. Преработихме напълно енджина си, разработихме нови комбат механики, създадохме нова аналогова стелт система и преработихме тази, която дава отговор за анимацията, с цел да можем да пресъздадем в цялост отчаянието на Ели, неповторимата ѝ устойчивост и специфични умения“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР