Следователят, който преследва невинни заместник-началници, обвинявайки ги в измама, се

...
Следователят, който преследва невинни заместник-началници, обвинявайки ги в измама, се
Коментари Харесай

Скандал в пощенската служба: Следователят, който ръководи унищожаването на невинни заместник-началници

Следователят, който преследва почтени заместник-началници, обвинявайки ги в машинация, се появи по време на следствието на абсурда в пощенската работа тази седмица.

И насочи вниманието на хората към методите, маниера и отношението на Стивън Брадшоу, един от следователите, които преследваха заместник-началниците, уловени в абсурда. Фаза 4 от следствието на абсурда с пощенските служби, когато стотици заместник-началници в Обединеното кралство бяха непозволено преследвани или наказани за машинация, кражба и подправено счетоводство, продължи предходната седмица след отмора за Коледа.

И по този начин, кой е Стивън Брадшоу и какво е направил? Брадшоу беше следовател в абсурда с пощите, който безмилостно преследваше заместник-началниците, обезверени да ги накара да върнат парите, които в никакъв случай не са взимали, или да ги види наказани в съда. Започва работа в пощата през 1978 година и е взел участие в престъпното следствие на общо девет заместник-началници, като се причислява към отдела, занимава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР