следи двама футболисти на . Представители на сините са били

...
следи двама футболисти на . Представители на сините са били
Коментари Харесай

Левски наблюдава двама от Царско село

следи двама футболисти на. Представители на " сините " са били на Националния стадион " Васил Левски " в понеделник и са следили изявите на и, твърди " Тема спорт ". Селото загуби с 1:2 от Локомотив (София), а от " Герена " ще продължат да наблюдават представянето на двамата футболисти. Очаква се " сините " да проучват играта на набелязаните до края на сезона, а по-късно да решат дали да им бъдат отправени публични предложения.
 Иван Колев: Царско село няма нищо общо с предходната година - в този момент имат доста мощни играчи Иван Колев: Царско село няма нищо общо с предходната година - в този момент имат доста мощни играчи
В момента Царско село се намира на последната позиция в Еfbet Лига, само че отборът няма да се съобщи до последно в борбата за оцеляването си в елита. Треньорът на Левски Станимир Стоилов на няколко пъти съобщи, че клубът ще се стреми да притегля млади задгранични футболисти, които след това да бъдат продавани за положителни суми.
 Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски
24-годишният Жереми Петрис играе дясно крило, само че може да работи добре и като краен бранител. Този жанр подхожда на Мъри и юношата на ФК Париж може да се озове на " Герена " през лятото. За последно фланговият футболист носеше екипа на Про Верчели и дойде през зимата в Царско село дружно с редица играчи, които акостираха от Апенините в българския отбор. Преди това Петрис е носил екипите на Гоцано, Кротоне и Бишелие. Друг състезател на " царете " също е влезнал в полезрението на " сините ". Това е отбранителния халф Пиер Зебли. 24-годишният футболист е младеж на Интер, само че няма формален дуел с екипа на " нерадзурите ". Минал е през Перуджа, Генк, Асколи и Католика. Той има и един дуел за младежката селекция на Кот д`Ивоар. Любопитното е, че " сините " досега не са осъществявали трансфер от Царско село. Левски по-често пазари от втородивизионния Септември (София).
 Картони от Берое тегнат над ас на Левски Картони от Берое тегнат над ас на Левски 7 апр | 08:18 1369 0  Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски 7 апр | 03:27 36359 55  Великов: Не трябваше да губим през днешния ден, желая още в идващия кръг да покажем друго лице Великов: Не трябваше да губим през днешния ден, желая още в идващия кръг да покажем друго лице 6 апр | 21:49 3370 7  Айтов: Раздадохме се, чакаме другите да бъркат Айтов: Раздадохме се, чакаме другите да бъркат 6 апр | 21:40 2698 0  Антони Здравков: Не сме в обстановка да подценяваме никой тим Антони Здравков: Не сме в обстановка да подценяваме никой тим 6 апр | 21:36 3287 4 Виж всички Водещи Новини  Страстите в Лига Европа се нажежават Страстите в Лига Европа се нажежават 7 апр | 06:24 7454 3  Лигата на конференциите навлиза в решителна фаза Лигата на конференциите навлиза в решителна фаза 7 апр | 07:08 6380 0  Неудържим Бензема разпердушини Челси и даде мощен подтик на Реал към полуфинала Неудържим Бензема разпердушини Челси и даде мощен подтик на Реал към полуфинала 6 апр | 23:54 66955 253  Виляреал тотално надигра и пропусна да разгроми Байерн Виляреал тотално надигра и пропусна да разгроми Байерн 6 апр | 23:53 59925 73  Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски 7 апр | 03:27 36359 55 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР