Следейки несигурното време, мениджърите на мисията решиха в събота да

...
Следейки несигурното време, мениджърите на мисията решиха в събота да
Коментари Харесай

НАСА и SpaceX се подготвят за изстрелване на 4 до Международната космическа станция

Следейки несигурното време, мениджърите на задачата взеха решение в събота да продължат с опит за изстрелване на трима астронавти и съветски космонавт на полет до Международния космос Станция.

Командирът на екипаж 8 Матю Доминик, вторият водач Майкъл Барат, Жанет Епс и космонавтът Александър Гребенкин възнамеряваха да се закачат в своя галактически транспортен съд Crew Dragon към 21:00 часа. EST да изчака изстрелването от площадка 39A в галактическия център Кенеди в 23:16 ч. EST.

Ако всичко върви добре, първата степен на ракетата за многократна приложимост, която прави първия си полет, ще се върне назад за кацане в близката станция на галактическите сили на нос Канаверал, откакто форсира горната степен и Crew Dragon от долна атмосфера. Очаква се Crew Dragon да бъде пуснат да лети самичък 12 минути след политане.

което докара до двудневно закъснение. Офшорните условия към момента бяха неподходящи в събота, споделиха източници, само че мениджърите на задачата избраха да продължат с противоположното преброяване.

Ако одобри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР